Connect with us

Aftenskolen

Tag el-cyklen på arbejde og slå to fluer med ét smæk

Guides

Tag el-cyklen på arbejde og slå to fluer med ét smæk

Det er populært at pendle på arbejde ved hjælp af bilen, selv i de store byer, men når tiden er knap og køerne er mange, så er arbejdsdagen allerede træls, når man endelig møder op. I de største byer i Danmark vil man ofte komme hurtigere frem på en cykel, eller nærmere en el-cykel, end man ville med bilen. Presset på det danske vejnet bliver større og større, så cyklen vil forblive et vigtigt middel for mange med hensyn til at pendle. Hvis man ydermere vil undgå at møde frustreret op på arbejde, er el-cyklen det nye hit og har mange forcer, specielt i de større byer, frem for bilen.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

El-cyklen forbedrer konditionen

Motion er vigtig for livsglæden, men den kan også være med til at øge arbejdsglæden. Hvis man tager turen på arbejde ved hjælp af el-cyklen, kan man starte dagen med en god fornemmelse i kroppen, og man bestemmer selv intensiteten. Jovist, el-cyklen har en motor til at hjælpe med fremdriften, men det er, uanset hvad, et bedre alternativ end bilen med hensyn til motion. Du kan sågar opnå dine daglige motionsmål blot ved at cykle til og fra arbejde. Batteriernes rækkevidde bliver også bedre og bedre, så selv hvis du har langt på arbejde, er det ikke noget problem for el-cyklen. Opladning af el-cyklen foregår let og enkelt ved at forbinde den til en almindelig stikkontakt, så du kan sagtens lade den op på arbejde og derefter udnytte motoren til fulde på vej hjem.

El-cyklen har få startomkostninger

Det er ikke blot sundere at cykle på arbejde i stedet for at benytte bilen, det er også meget billigere. For mange pendlere kan en el-cykel sagtens være mere passende at benytte for at nå på arbejde end en bil. Mange benytter i dag en mikrobil, som man tit ser i bybilledet. Priserne for en ny mikrobil ligger generelt omkring de 100.000 kroner selv uden ekstraudstyr, så i forhold til en el-cykel, er der virkelig noget at spare. Den danske bilpark er også fyldt med brugte biler, men her er priserne på el-cykler nu så konkurrencedygtige, at priserne ofte vil være nogenlunde de samme.

El-cyklen forbedrer vedvarigt din økonomiske situation

Hvis vi ser bort fra anskaffelsesomkostningerne, vil el-cyklen i det lange løb også tjene sig ind igen. Der er naturligvis også vedligeholdelse ved en el-cykel, men det kan ikke måle sig med de løbende udgifter, som en bil er offer for. Løbende forbrug af brændstof, betaling af afgifter, forsikringer og diverse reparationer er med til at gøre bilen til en kostelig affære over længere tid. Hvis du blot sørger for at vedligeholde din el-cykel og sørge for løbende eftersyn, vil det fortsætte med at være en billig og rentabel ledsager på vej til arbejde. Hvis du overvejer at begive dig ud i dette prisvenlige alternativ til bilen, kan du besøge el-cykelinfo.dk og få en masse yderligere informationer om de bedste cykler på markedet. Her finder du også råd til vedligeholdelse, så du kan blive ved med at nyde fordelene ved en el-cykel.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Guides

Til Top