Connect with us

Aftenskolen

Guide: Sådan sparer du på kontorinventaret

Guides

Guide: Sådan sparer du på kontorinventaret

Vidste du, at du nemt kan spare mange penge på kontorinventaret på dit kontor? Hvis ikke, kan du med fordel læse med i dette indlæg, hvor du finder en guide, som indeholder 5 forskellige områder på dit kontor, hvor du kan spare penge. Ved at spare på disse områder er du stadig garanteret et yderst velfungerende kontor med plads til mange timers arbejde.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

Hvis du gerne vil spare penge, kan du med fordel læse med videre.

1. Blækpatroner

Har du en printer på dit kontor, ved du stensikkert, at blækpatroner ofte er dyre at købe. Dog har du faktisk rig mulighed for at spare penge på netop dette område. Køber du sampaks og kompatible blækpatroner, i modsætning til originale, er der mange penge at spare.

Du kan købe dine næste blækpatroner hos inpack.dk og spare mange penge. Se eksempel på besparelse på op til 80% af prisen på Brother LC900 ved at følge linket.

2. Genbrugspapir

I samme boldgade kan du med fordel anvende genbrugspapir, når du benytter din printer. I dag er der næsten ingen forskel at se på genbrugspapir og ikke-genbrugspapir, hvorfor dette er et oplagt sted at spare penge. I samme snuptag kan du med fordel indstille din printer, så den printer dobbeltsidet og derved faktisk spare et helt stykke papir, hver gang du printer mere end en side.

3. Genopladelige batterier

På et kontor findes ofte mange ting, som bruger batterier, som skal udskiftes engang imellem. Dette kunne eksempelvis være ure, lommeregnere eller trådløse computermus. I stedet for at bruge almindelige batterier kan du spare penge ved at udskifte disse til genopladelige batterier. Disse skal nemlig aldrig udskiftes, men skal blot lades op.

4. Tryk på sluk

Det næste råd kan ikke bare anvendes, hvis du vil spare penge på dit kontor, men kan bruges hvor end du ønsker at spare penge. Det handler om, at du skal sørge for at slukke dine apparater, når du ikke længere bruger dem.

Hvad enten der er tale om en radio, et fjernsyn eller en skrivebordslampe, så har mange en tendens til at lade disse ting stå tændt, selvom de egentlig ikke benyttes. Og der kan altså indhentes mange penge ved blot at trykke på sluk, når ting som disse ikke bruges.

Næste gang du forlader dit kontor eller et hvilket som helst andet rum i en længere periode, så sørg for at have slukket alle de elektriske apparater inden.

5. Hav overblik

Et kontor fyldt med arbejdspapirer, regninger og andre ting kan hurtigt blive rodet, så du mister overblikket. Hvis du sørger for altid at have et ryddeligt kontor, som du har overblik over, så har du ikke bare mulighed for at spare penge, kontoret vil også være mere indbydende til mange timers arbejde.

Uden et overblik vil tingene sandsynligvis blive væk for dig, eller du vil glemme, hvilke ting du egentlig har på kontoret. Dette kan medføre, at du går ud og investerer i ting, som du allerede har, og som derfor ikke er nødvendige. Undgå disse unødvendige udgifter ved at holde orden på dit kontor.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Guides

Til Top