Connect with us

Aftenskolen

Japanske kokkeknive af damaskusstål

Guides

Japanske kokkeknive af damaskusstål

Med japanske kokkeknive får du de bedste kokkeknive på markedet, som gør madlavning til en leg.

Japanske kokkeknive er fremstillet af damaskusstål, som er foldet mange gange, hvilket medfører at knivene er utroligt holdbare, og holder sig skarpe i rigtig lang tid. de japanske kokkeknive er nærmest umulige at slide op, og kræver kun sjældent en slibning.

Gourmetting har specialiseret sig i at fremstille japanske kokkeknive, der har et smukt og æstetisk udseende og et blad af damaskusstål.

Damaskusstål der holder skarpheden

Men hvad er damaskusstål egentlig? Damaskusstål bliver brugt om stålet eller bladet, der bruges på japanske kokkeknive, hvor skarphed og holdbarhed er vigtigt. Japanske kokkeknive har grundet damaskusstålet en længere holdbarhed i skarpheden, end typiske køkkenknive har.

Damaskusstål er en betegnelse der bruges om stål, der er produceret på samme måde, som man producerede knive og sværd i Damaskus i Syrien for et par tusind år siden.

Køkkenknive til madentusiasten

At have skarpe knive er meget vigtigt uanset om man er kok, eller om man bare godt kan lide at lave mad. Gourmetting har et stort udvalg af køkkenknive, og du finder både grøntsagsknive, urteknive, kokkeknive, brødknive og andre køkkenknive, der er uundværlige for dig der laver mad.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Guides

Til Top