Connect with us

Aftenskolen

Tager du dig godt af dine medarbejdere?

Virksomhed

Tager du dig godt af dine medarbejdere?

Dine medarbejdere er dit største aktiv. Hvis du ikke havde nogen medarbejdere, var din virksomhed nok ikke nået dertil, hvor den er i dag. Der er derfor vigtigt at tage sig godt af dine medarbejdere. De skulle jo helst blive i din virksomhed i mange år. Der er flere ting, du kan gøre for at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på deres arbejde. Selv små ting kan gøre en stor forskel. Vi giver her gode idéer til., hvordan du tager dig godt af dine medarbejdere.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

De skjulte gevinster din medarbejder vil sætte pris på

En af de ting, dine medarbejder måske ikke rigtigt tænker over til dagligt, men som de vil sætte pris på sigt, er en pensionsaftale. Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvordan pensionsaftalen er sammensat. Nogle virksomheder har sågar ikke en pensionsaftale, hvilket er virkelig ærgerligt. En pensionsaftale er en fin måde at tage sig godt af sine medarbejdere. På sigt vil de helt sikkert sætte stor pris på det.

Sørger du for, at dine medarbejdere får en god introduktion til pensionsaftale, vil du bedre kunne vise dine medarbejdere, at du gerne vil hjælpe dem med pensionsopsparingen. Det giver også dem et bedre overblik over deres pensionsopsparing, hvilket de helt sikkert vil sætte pris på.

De små ting i hverdagen

Har dine medarbejdere et meget ensformigt arbejde, vil deres hverdage også hurtigt blive meget ensformigt. Det er en god idé at huske på, hvor en betydning de små ting i hverdagen kan have. Det kan være et hyggeligt lille indslag, der giver lidt variation i hverdagen. Det kan selvfølgelig gøres på et utal af måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Man kan fx gøre lidt ekstra ud af det til jul, hvor der er en adventsgave, man kan vinde. Det kan enten være hver dag eller en gang om ugen. Find inspiration til adventsgaver her. Det kan være en hyggelig måde at få et afbræk fra arbejdsopgaverne på i løbet af dagen, og det vil sikkert være med til at styrke sammenholdet imellem dine medarbejder og dig. Husk på at en lille pause i løbet af dagen kan give fornyet energi til at fortsætte arbejdet.

Kan du tilbyde medarbejderfordele?

Medarbejdere elsker at få ekstra goder udover lønposen. Kan du tilbyde dine medarbejdere en eller anden form for medarbejderfordel, er dette også en måde at vise, at du sætter pris på dem. Medarbejderfordele kommer i alverdens afskygninger, men nogle afhænger ofte af branchen.

De traditionelle medarbejderfordele kan være, at man får rabat på virksomhedens produkter eller ydelser, når medarbejderen køber dem gennem virksomheden. Denne medarbejderfordel er meget populær. Derudover kan det også være, at der er sørget for gratis morgenmad en gang om ugen, gratis fitnessfaciliteter i virksomheden, eller hvad der ellers giver mening for din virksomhed. Det handler selvfølgelig om at finde en medarbejderfordel, som medarbejderen faktisk vil se som en fordel. Ellers vil det være rimelig spildt både for dig og for medarbejderen.

Det behøver ikke altid at være materielt

Vi har det med, at vi ofte skal vise vores påskønnelse med materielle goder, men det behøver faktisk ikke altid at være materielle ting. En anden måde at tage sig godt af sine medarbejdere på er ved at inddrage dem i virksomhedens succeser. Medarbejdere elsker at få ros. Det er altid rart at få at vide, man gør det godt. Husk derfor at rose dine medarbejdere, når de gør noget godt for din virksomhed. Det betyder mere for dem, end du tror.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Virksomhed

Til Top