Connect with us

Aftenskolen

Gør dig mere attraktiv for arbejdsmarkedet – her er tre kurser

Arbejdsmarked

Gør dig mere attraktiv for arbejdsmarkedet – her er tre kurser

Der bliver hårdere og hårdere konkurrence på arbejdsmarkedet, og hvis du ikke holder dig opdateret i forhold til viden og kompetencer, kan du hurtigt risikere at falde igennem og komme nederst i bunken blandt de mange andre ansøgere.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

Din kommende arbejdsgiver ansætter kun de bedste af de bedste, og det er din opgave at leve op til de krav. Måske mangler du enkelte kompetencer for at leve op til drømmejobbet, og er det tilfældet, kan du altid tage supplerende kurser for at udvikle dine evner. Her i artiklen ser vi nærmere på nogle af de mest efterspurgte og attraktive kursustyper, som kan hjælpe dig på arbejdsmarkedet.

 

Matematik og økonomi

En matematisk og økonomisk forståelse er vigtig i langt de fleste job, og det er, hvad enten du søger et job i en produktionsvirksomhed, eller om du går efter en direktørpost. Og din viden hjælper ikke kun på arbejdet, fordi en forståelse for matematik og økonomi kan også bruges i privatlivet, når det kommer til lån, budgetter og meget mere. Er matematik din svaghed, eller vil du gerne finpudse dine nuværende evner en smule, så læs mere her, hvor du kan tilmelde dig nogle kurser, så du bliver endnu mere attraktiv på jobmarkedet.

Udvikl dine IT-færdigheder

Verden er og bliver digital. Alt fungerer gennem CRM-systemer, Excel-filer, på online platforme og meget andet. Det er en udvikling, som har taget fart over de seneste år, og det er ikke noget, som ændrer sig. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at du bygger videre på dine nuværende evner inden for IT. Uden den rette teknologiske viden kan du komme til at føle dig ”handicappet” på et job, hvor du egentlig har evnerne til at udføre arbejdet, men hvor din manglende snilde for tekniske systemer bliver en enorm svaghed, som kan koste dig dyrt på arbejdsmarkedet.

En forståelse for mennesker

Det kan du altid bruge, og du behøver ikke være HR-chef med 200 ansatte under dig. At forstå mennesker og deres drive er en enorm styrke, som du kan bruge på arbejdspladsen, men også andre steder i din tilværelse. Uanset din stilling er det en god ide at have en forståelse for andre mennesker, da du hurtigere kommer til at forstå, hvorfor folk gør, som de gør. Det kan gøre arbejdsprocessen bedre for alle, hvis du hurtigt kommer med på ”rytmen”, og det er allerede til din jobsamtale, du kan drage fordel af et sådan kursus.

Søger du en højere stilling, skal du have nogle kurser indenfor HR. Det er et must, hvis du vil vide, hvordan du driver mennesker til at nå deres fulde potentiale.

Der er mange kurser, du kan bruge til at forbedre dit kompetenceniveau. De ovenstående er nogle af de mest brugte, som helt sikkert vil give dig et stort boost på arbejdsmarkedet.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top