Connect with us

Aftenskolen

Bæredygtige tiltag er det nye sort?

Arbejdsmarked

Bæredygtige tiltag er det nye sort?

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

Bæredygtighed har været det helt store buzzword i 2020. Aldrig før har der været så meget fokus på at minimere sit CO2-forbrug, spise mere bæredygtigt eller nedsænke sit generelle forbrug af materielle ting. For mange er bæredygtighed blevet en passion og en livsmission, der er værd at forfølge. Derfor vælger mange også at søge ind til virksomheder, der aktivt gør et stykke arbejde for at forbedre bæredygtigheden og klimabevidstheden på deres arbejdsplads.

I denne artikel har vi set nærmere på, hvilke brancher du med fordel kan forfølge, hvis du drømmer om at arbejde med bæredygtige tiltag.

Økologisk landbrug

Et af de områder, der har oplevet sand vind i sejlene i de senere år, er de økologiske landbrug. Danskerne hører til blandt de nationer, der fylder allerflest økologiske varer i indkøbskurven.

Hvis du drømmer om at arbejde med bæredygtige tiltag, kunne det være en rigtig oplagt mulighed at kaste blikket mod det økologiske landbrug. Her vil du få en masse muligheder for at arbejde med forskellige områder. Samtidig udmærker landbruget sig ved, at der både er plads til de faglærte og de ufaglærte.

Økologiske produkter i hjemmet

Vi skal gerne sikre de næste mange generationer en sikker fremtid. Allergivenlige og parabenfrie økologiske tekstiler er lavet ud fra nordens fantastiske ingredienser giver både en behagelig og velduftende aroma i hjemmet, men produkterne er også udviklet med blik på miljøet, og er gennem hele forsyningsprocessen produceret efter høje etiske standarder. Hermed er du hos HUMDAKIN garanteret kvalitetsholdige produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med planetens ressourcer og arbejdsforhold. Strikkede tekstiler er nemme at vedligeholde, og kan holde igen og igen ved vask. Materialet er utroligt holdbart og er effektiv i den daglige rengøring. Øko tekstiler er tilmed bedre at arbejde med for din hud, da det ikke udskiller skadelige plastfibre og farve på huden. 

Vindmølleenergi

Et af de områder, hvor Danmark har gjort sig særlig bemærket i forhold til klimaforbedring, er i forhold til vindmølleenergi. Med innovative fremtidsperspektiver er det lykkedes at skabe en industri, der står i skærende kontrast til de store klimasyndere inden for energi, såsom olie og gas. Det er derfor også en branche, der er i konstant udvikling, og som mange drages imod.

Alt efter dit kompetenceområde er der mange veje at gå inden for vindmølleenergi. Har du hænderne ordentlig skruet på, kan du vælge at gå i den retning, der peger mod montage, installering af vindmøller eller som servicetekniker. Omvendt kan du også vælge at gå kandidatvejen og tage en civilingeniøruddannelse inden for vindenergi, hvor du vil kunne tilegne dig specialiseret viden inden for elektroteknologi, mekanik, aerodynamik og aeroelasticitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top