Connect with us

Aftenskolen

Loftisolering til varmt loft

Arbejdsmarked

Loftisolering til varmt loft

Besøg https://www.ikas-isolering.dk/ og få gode råd og vejledning i isoleringsmaterialer og i hvordan du isolerer dit loftrum bedst. Hvadenten der er tale om et helt nyt varmt loft eller du skal i gang med en større efterisolering af lofterne vil du sandsynligvis finde de materialer du skal bruge. Og mere til.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

Isolering og ventilation til varmt loft

Et varmt loft anbefales som udgangspunkt kun til de husejere, som ønsker at benytte loftrummet til beboelse. Inden alle andre planer og drømme tager fart er det altid en god ide at få en byggetilladelse og en godkendelse af myndighederne.

Du kan vælge mellem at placere isoleringsmåtterne mellem eller under bjælkerne. For at undgå mindst muligt varmetab vil man placere isoleringsmåtterne under bjælkerne, da der eller i kontaktfladen mellem isoleringsmåtten og bjælken opstår små kuldebroer.

De fleste bygger et varmt loft for at få et børneværelse eller et nyt soveværelse. I mange tilfælde, for at få rummene til at være nemmere at indrette, laves der skunkvægge, så placeringen af isoleringen i disse skaber et koldt loft ude i skunken. En vigtig ting at have for øje er regulativerne for loftisolering, og den lyder på, at kravene for isolering af nybyggeri er 250 millimeter for tag- og loftkonstruktioner.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top