Connect with us

Aftenskolen

Kvalitets beslag til byggebranchen

Arbejdsmarked

Kvalitets beslag til byggebranchen

Strong-Tie er førende leverandør af bygningsbeslag på verdensplan. Der fremstilles og testes en masse beslag spredt ud over forskellige brancher. 

Anskaf vinkelbeslag, bygningsbeslag og rustfri søm og skruer til byggeprojekter. Med mange års erfaring i diverse beslag og materialer til byggeri går virksomheden op i de høje krav der stilles til produkternes kvalitet og sikkerhed. Der er et væld af rustfri produkter der har en høj kvalitet og holdbarhed til enhver byggeopgave. 

Professionelle bygningsbeslag til industrien

Bygningsbeslag kan være vinkelbeslag i rustfri til bjælkesko. For at fastgøre og fastholde bygningsbeslag skal der bruges skruer og søm tilpasset materialet. Det er ikke ligegyldigt, hvilke skruer man bruger, så man kan få det maksimale ud af beslagenes styrke. 

Man skal danne sig et overblik over byggeriet for at lægge en plan med hvilke materialer der skal bruges undervejs. Man sikrer sig færrest mulige fejl i processen, og ender dermed ud med et godt resultat. Der er mange forskellige komponenter, der skal være på plads for at give det færdige og positive resultat i sidste ende.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top