Connect with us

Aftenskolen

Hvordan hjælper vi flygtninge ud på det danske arbejdsmarked?

Arbejdsmarked

Hvordan hjælper vi flygtninge ud på det danske arbejdsmarked?

Krig, død og ødelæggelse skaber krise mange steder rundt om i verden. Som resultat af dette er der mange mennesker, som må forlade hus og hjem for at flygte til andre lande. Mange flygtninge går igennem farlige og ubehagelige oplevelser i forsøget på at nå levende og helskindet frem til deres destinationer. I 2015 var der rekord mange flygtninge i verden, og tallet nåede helt op over 65 millioner mennesker.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

YES CPH

Flygtningekrisen er noget, vi også har mærket meget til her i vores lille land, og en stor brøkdel af befolkningen består i dag af indvandrere og flygtninge. Det kan dog være svært som flygtning i et etableret og vestligt land som Danmark at falde til og blive en del af den danske kultur og det danske arbejdsmarked. Netop dette er noget af det YES CPH – Young, Excellent & Social prøver at sætte fokus på. Visionen er at få folk til at anerkende, at flygtninge er mennesker, som har efterladt det liv, de kender, men som ikke har efterladt håb, talent, personlighed og passioner. Derfor vil YES CPH være med til ikke blot at ændre samfundets holdning til flygtninge, men også at give flygtninge en mulighed for at etablere sig og starte på en frisk. Konceptet er, at medarbejdere hos YES CPH er flygtninge, der, på trods af mentale skrammer og dårlige oplevelser, stadig er positive og udadvendte mennesker, der vil integreres på det danske arbejdsmarked.

Flygtninge kan bidrage til det danske arbejdsmarked

Selvom der er mange kulturelle forskelle fra flygtningenes lande til Danmark, viser flere undersøgelser, at størstedelen af flygtninge er klar til at tage arbejde, så snart de ankommer til landet. Derfor er det også vigtigt, at samfundet ikke kun sætter fokus på flygtninge som et problem, men derimod også som noget, vi kan drage nytte af her i landet. Mange danskere frygter, at flygtninge og indvandrere skaber mindre beskæftigelse og større arbejdsløshed for danske arbejdere. Men meget tyder på, at dette ikke er tilfældet.

Kontorrengøring i København

Medarbejderne hos YES CPH kan tilbyde dig flere forskellige ydelser til fordel for din virksomhed. Blandt andet ydes der køkkenservice, frokostservice og kontorrengøring i København. En kontorrengøring kan være det, der er nødvendigt i din virksomhed, for at du og dine medarbejdere kan fokusere på andre ting end rengøring. Et andet koncept hos YES CPH er, at der er fokus på tæt samarbejde mellem kunde og medarbejder. Derfor er kunden også med til at udarbejde en liste over de ting, der skal rengøres på kontoret.

Alle medarbejdere kommer gennem de rette oplæringer og kurser for at kunne yde bedst mulig service. De flygtninge, der laver disse opgaver, er rekrutteret gennem organisationer, der arbejder med flygtninge hver dag, og derfor er det også kun smilende, arbejdsomme og optimistiske medarbejdere, der er ansat til at udføre arbejdet. Flygtninge har brug for danskernes gæstfrihed, og danskerne har brug for flygtninges arbejdskraft. En sammensmeltning af dette kan styrke både din virksomhed og flygtninges håb for en bedre integration på det danske arbejdsmarked.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top