Connect with us

Aftenskolen

Er du den fødte leder? Så læs med her

leder

Guides

Er du den fødte leder? Så læs med her

Hvis du har overblik og flair for at uddelegere opgaver, går du sikkert rundt med en lille leder i maven. Der findes en masse uddannelser til den fødte leder, så du kan blive endnu mere kompetent. Lederuddannelserne kan være lidt af en jungle, så nedenfor er der samlet fem forskellige lederuddannelser, så du kan se, om ikke der er en for dig.

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til]

Board governance

Med board governance-uddannelsen får du en solid bestyrelsesuddannelse med i rygsækken. Et godt bestyrelsesmedlem har en god portion erhvervserfaring koblet sammen med en relevant uddannelse, og det er her board governance-uddannelsen kommer i spil. Den lærer dig nemlig, hvordan det er at arbejde med strukturerede, nye arbejdsmetoder på bestyrelsesniveau. Uddannelsen er lavet på baggrund af erfaringer fra bestyrelsesverdenen samt forskningsbaserede metoder. Uddannelsen lærer dig, hvordan du kan bruge personlige ressourcer som en del af bestyrelsesarbejdet. Du udvikler et sprog, der passer til et bestyrelsesmedlem, og så får du indsigt i, at andres erfaringer kan være med til at løse problemer via andre arbejdsmetoder, end du er vant til. Hvis uddannelsen har vakt din interesse, kan du læse mere her.

Ledernes projektlederuddannelse

Projektledelse er blevet en vigtig del af enhver virksomheds arbejdsmetoder, og derfor er Ledernes KompetenceCenters projektlederuddannelse superrelevant. Uddannelsens hovedpunkter er, at du lærer, hvor du holder et budget, afsætter rette ressourcer til et projekt, kan følge en plan og nå i mål med projektet til tiden. Du bliver uddannet i at opstille realistiske mål, bliver bedre til at rapportere, følge op på problemer og sikre høj kvalitet i de projekter, du laver. Uddannelsen henvender sig til dig, der skal ud og arbejde som projektleder, er projektdeltager eller er medlem af en styregruppe.

Forandringsledelse

Denne uddannelse retter sig mod ledere af forskellig art, der ønsker at gøre sine medarbejdere mere aktive i forbindelse med forandringer i virksomheden. Dine medarbejdere er vigtige i forandringsprocesser, og det er derfor vigtigt, at du som leder tør involvere dine medarbejdere i forandringsarbejdet og give dem ansvar og indflydelse. Med en uddannelse i forandringsledelse bliver du i stand til at forstå, hvorfor forandringer nogle gange fejler, og hvad der skal til for at undgå disse fejl. Da uddannelsen er et redskab til tættere kontakt med sine medarbejdere, er en stor del af uddannelsen undervisning i, hvordan gruppedynamik og medarbejdermotivation bedst realiseres. Du lærer altså i korte træk at kommunikere, så nye forandringer giver mening, og så medarbejderne lykkes på bedste vis.

Fremtidens lederskab

Forandringer sker i dag i rekordfart, og alt går hurtigere end nogensinde før. Derfor har vi brug for fremtidsorienterede ledere. Denne lederuddannelse gør dig i stand til at stå i spidsen for trivsel, vækst og innovation. Ny teknologi betyder, at betingelserne for ledere og medarbejdere oftere og oftere ændres. Dette lærer du at håndtere som fremtidens leder. Du bliver klogere på teknologiudviklingen og lærer, hvordan du bruger den som medspiller i stedet for modspiller. Du lærer en masse principper om at organisere dit arbejde, men vigtigst af alt så lærer du at skabe en kultur med innovation i højsædet, hvilket er mere aktuelt end nogensinde.

Ledelse i praksis

Denne lederuddannelse lærer dig en masse om dig selv i lederrollen. Du bliver mere bevidst om din personlige ledelsesstil og får kompetencer, der løfter dine ledelsesevner til et højere niveau. Konflikthåndtering og personaleledelse er en stor del af uddannelse, og du får en værktøjskasse, der gør dig i stand til at håndtere konflikter og vanskelige samtaler med dine medarbejdere. Medarbejdermotivation og evnen til at gøre dine medarbejdere selvledende er også vigtige elementer i uddannelsen.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Guides

Til Top