Connect with us

Aftenskolen

Udvikling for ejerledere

Arbejdsmarked

Udvikling for ejerledere

Fremtidens ledelse består af selvtillid og nærvær. For mange ejerledere kræver det personlig udvikling at få både selvtillid og at kunne lede med nærvær. Udvikling for ejerledere kræver mod på at turde arbejde med sig selv, og også mod på at turde åbne op overfor andre.

Richard Bach roman om at søge frihed og turde skille sig ud danner grundlag for udvikling for ejerledere hos Jonathan ApS. At kunne sætte sig igennem over for sine medarbejdere og stå fast på sine holdninger. Det kræver faktisk stor selvtillid at stå fast og skære igennem med sin mening.

Ejerleder med nærvær og klar tale

Fortællingen om Jonathan havmåge er en ikonisk fortælling fra halvfjerdserne som er oplagt at tage udgangspunkt i for ejerledere, der står overfor udvikling. Jonathan havmåge søger at lære om livet, sig selv og om selvbevidsthed. Resultatet af at få frihed til at være sig selv er et bedre liv.

Med inspiration fra mågen kan du udvikle dig som ejerleder. Gennem nærvær og klar tale kan ejerledere hjælpe hinanden til at skabe vækst. Sparring med andre ejerledere er nemlig guld værd, og er enormt lærerigt. Du lærer af andre, for at forbedre dig selv. Og så tilsat, at du har selvtilliden til at slå igennem med løsningen eller visionen, så er du rigtig langt som ejerleder.

Udvikling for ejerledere kan være et stort skridt, og du skal derfor være klar til at tage det. Kun de mest parate får en plads på forløbet.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top