Connect with us

Aftenskolen

Ældre isoleringsgrossist investerer i en forbedret hjemmeside

Virksomhed

Ældre isoleringsgrossist investerer i en forbedret hjemmeside

Hjemmesider med fokus på B2B skal også være opmærksomme på online tilstedeværelse. Når vi tænker online salg, er det ofte med B2C for øje, da der bliver foretaget en masse handler hos privatforbrugerne. Men privatforbrugere som er tilknyttet B2B virksomheder søger også rundt på nettet for at finde nye samarbejdspartnere eller lignende. Derfor er det ikke lige meget, hvordan din hjemmeside ser ud.

Hvis hjemmesiden har et svagt udtryk hos brugerne af Google, ses der en tendens til at brugeren hurtigt forlader hjemmesiden igen, hvis udtrykket ikke stemmer overens med forventningerne. I dag ønsker brugerne kvalitet og loyalitet, når de skal vælge at købe online hos en udbyder. 

Mangeårig isoleringsgrossist

Armadan er en isoleringsgrossist, der i mange årtier har været leveringsdygtige med kvalitetsholdige isoleringsprodukter såsom Rockwool, Danmat, Goebel og Isover. Virksomheden tilbyder produkter indenfor varmeisolering, brandisolering, teknisk isolering mm. Der findes et bredt spænd af isoleringsmaterialer, da der findes et væld af muligheder indenfor byggebranchen, hvad angår isolering. Det kommer helt an på formålet for en isolering, hvilken type der skal installeres. Skal der bygges et kølerum, er det vigtigt at rummet er ventileret korrekt, for at kunne opretholde den korrekte temperatur til formålet. 

Erfaring og høj faglighed indenfor isolering

Armadan har med deres mangeårige erfaring, de rette kompetencer til at vejlede og rådgive sin kunde, på den mest hensigtsmæssige måde. Det kræver en høj faglighed, at kunne vejlede virksomheder i de rette installationer til det givne arbejde. Armadan kan tilbyde tekniske og fleksible leveringsløsninger, så arbejdsdagen bliver så effektiv og flydende som overhovedet muligt.  

Virksomheden havde derfor brug for at udvikle sin egen hjemmeside for at kunne skabe en rød tråd i det de tilbyder, og hvad der fremgår på hjemmesiden. Hjemmesiden skal gerne se indbydende ud og afspejle kvalitet og loyalitet, som de er kendt for i industrien.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Virksomhed

Til Top