Connect with us

Aftenskolen

Kursus med Microsoft Business intelligence, T SQL performance tuning og Master Data Management

Brancher

Kursus med Microsoft Business intelligence, T SQL performance tuning og Master Data Management

 

Microsoft Business Intelligence (BI):

Microsoft Business Intelligence (BI) refererer til en række værktøjer og teknologier udviklet af Microsoft til at hjælpe virksomheder med at analysere deres data og omdanne det til meningsfulde indsigter. Dette omfatter værktøjer som Power BI til dataanalyse og visualisering, SQL Server Analysis Services (SSAS) til online analytisk bearbejdning (OLAP) og SQL Server Reporting Services (SSRS) til at oprette og levere rapporter. Formålet med Microsoft BI er at hjælpe virksomheder med at træffe informerede beslutninger baseret på data.

T-SQL Performance Tuning:

T-SQL (Transact-SQL) er et sprog, der bruges til at interagere med og manipulere data i en SQL Server-database. T-SQL Performance Tuning refererer til processen med at optimere ydeevnen i SQL-forespørgsler og databaser. Dette omfatter at identificere og løse flaskehalse, indeksere tabeller, optimere forespørgsler og diagnosere og løse ydeevneproblemer. Formålet med T-SQL Performance Tuning er at forbedre databasens reaktionsevne og effektivitet.

Master Data Management (MDM):

Master Data Management (MDM) er en disciplin, der handler om at sikre, at kritiske forretningsdata, såsom kundeoplysninger, produktinformation og finansielle data, er konsistente og nøjagtige på tværs af hele organisationen. MDM involverer processer, politikker og teknologier til at definere, vedligeholde og styre disse vigtige data. Formålet med MDM er at sikre, at virksomheden har pålidelige og opdaterede data til at understøtte sine forretningsaktiviteter.

Hvad adskiller disse områder fra hinanden?

Den største forskel mellem disse tre begreber er deres fokus og anvendelse. Microsoft Business Intelligence handler primært om at analysere data og opnå indsigter, T-SQL Performance Tuning er specifikt rettet mod at forbedre ydeevnen i SQL Server-databaser, mens Master Data Management sigter mod at sikre konsistens og nøjagtighed i forretningsdata på tværs af organisationen. Mens Microsoft BI og MDM begge har til formål at forbedre datadrevne beslutninger, er T-SQL Performance Tuning mere teknisk og fokuserer på at optimere databasens ydeevne.

Nedenstående tekster vil berøre følgende kursus:

Microsoft Business intelligence kursus, T SQL performance tuning kursus og Master Data Management kursus.

Microsoft Business Intelligence Kursus:

Dette kursus fokuserer på at lære dig, hvordan du bruger Microsofts værktøjer til at omdanne rådata til meningsfuld indsigt. Du vil lære at forbinde til forskellige datakilder, analysere data og oprette visuelle rapporter og dashboards. Dette kursus er ideelt for dem, der ønsker at forbedre deres evne til at træffe informerede beslutninger baseret på data.

T-SQL Performance Tuning Kursus:

Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at forbedre ydeevnen i dine SQL-forespørgsler og databaser. Du vil lære teknikker til at optimere forespørgsler, indeksere tabeller og diagnosticere og løse ydeevneproblemer. Dette kursus er nyttigt for databaseadministratorer og udviklere, der ønsker at maksimere effektiviteten og responsiviteten i deres SQL-servermiljøer.

Master Data Management Kursus:

Dette kursus fokuserer på at lære dig, hvordan du styrer og vedligeholder kritiske forretningsdata på tværs af organisationen. Du vil lære om bedste praksis til dataoprettelse, -opdatering og -sikkerhed samt hvordan du sikrer konsistens og nøjagtighed i dine data. Dette kursus er nyttigt for dem, der ønsker at etablere robuste og pålidelige dataforvaltningsprocesser i deres organisation.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Brancher

Til Top