Connect with us

Aftenskolen

Marokkanske tæpper

Brancher

Marokkanske tæpper

Marokkanske tæpper er kendetegnet ved at være godt håndværk af høj kvalitet. Tibladin er en webshop, der ikke kun forhandler marokkanske tæpper, marokkansk håndværk og marokkansk unika interiør, men som også brænder for den marokkanske kultur. Derfor kan du på Tibladins blog finde opskrifter på marokkanske retter, og finde inspiration og viden om landet.

Marokkanske tæpper er de sidste par år blevet meget populære herhjemme, på grund af deres flotte udtryk og høje kvalitet. Tibladin er en webshop, som forhandler marokkanske tæpper som Beni Ouarain tæppe og Boucherouite tæpper, som bringer hygge og stemning ind i alle nordiske hjem.

 

Beni Ouarain tæppe

Et Beni Ouarain tæppe har fundet plads i de fleste hjem, og du kender dem sikkert allerede. Et Beni Ouarain tæppe er et lyst – hvid eller beige – med sorte firkanter eller ruder – så er det et Beni Ouarain tæppe. Et Beni Ouarain tæppe fra Tibladin er håndvævet af ren uld, og de får derfor et slidstærkt håndværk, som slår de masseproducerede tæpper med mange mil. Det kan du mærke, med det samme du sætter fødderne på et ægte Beni Ouarain tæppe. Ikke to marokkanske tæpper er ens.

 

Boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er i modsætning til et Beni Ouarain tæppe farverigt og du har helt sikkert set tæppet på de sociale medier, hvor det smukke tæppe har gjort sit indtog i bloggernes hjem.

Boucherouite tæpper er et marokkansk tæppe med en historie bag. De håndvævede Boucherouite tæpper er fremstillet af rester af stof, så Boucherouite tæpper er på den måde bæredygtige og bidrager til en kultur med mere genbrug.

Boucherouite tæpper er, fordi de er sammensat af stofrester, farverige og ikke to tæpper er ens.

Marokkanske tæpper passer med deres alsidige udtryk meget passende i både stilrene og farverige hjem. De marokkanske tæpper fås i flere størrelser.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Brancher

Til Top