Connect with us

Aftenskolen

Tips til at få dine cannabisfrø til at vokse hurtigere.

Brancheindblik

Tips til at få dine cannabisfrø til at vokse hurtigere.

Dine cannabisfrø vokser næsten altid hurtigere indendørs, end de gør udenfor, som er påvirkning fra varme, lys og nedbør. Her kommer nogle tips og tricks til, hvor dan du kan speed dine cannabisfrø lidt op. Fotoperioden kan kan speedes op, ved at du har din cannabisfrø i mørke op til 12 timer hver dag indtil de går i spir. Dine cannabisplanter bliver ikke nært så store, men derudover bliver din fotoperiode forkortet.

Endnu en måde hvorpå du kan fremskynde væksten for dine cannabisfrø, er gennem dyrkningen af marihuana-kloner. Dyrkningen af kloner vil give et enkelt, hurtigt og effektivt alternativ til at spire frø nærmest hver gang.

Hvis du står og mangler tips til hvordan du gror dine planter hurtigere udendørs, har vi også en løsning på dette.  Hvis du ønsker at fremskynde dine cannabisplanter udendørs er det vigtigt med en presenning eller en anden form for lysfast dække tidligt på aftenen for at holde kulden ude. Gennem denne metode ender din cannabisplanter med et større og tættere udkast, som vil gavne din høst cannabishøst i den sidste ende.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Brancheindblik

Til Top