Connect with us

Aftenskolen

Algebehandlinger mod alger og mos

Arbejdsmarked

Algebehandlinger mod alger og mos

Formarens tilbyder udendørs rengøring og forebyggelse i form af vinduesvask, algebehandling og fliserens. En lokal partner i form af vinduesvask og pudsning i Odder, kan være din hjælp til at få bugt med de grimme grønne alger på taget eller på fliserne ude i haven eller ved hoveddøren.

Selvom dit hus ikke bærer præg af alger, kan det være under vejs hvormed det er en god investering af få lavet en årlig algebehandling for at forebygge eventuelle nye alger i at kunne få fat på bygninger eller fliser.

Hvis du står i den situation, at du allerede har fået renset dine fliser, vil det være en rigtig god idé at få lavet en dybdegående rens af dine overflader udenfor, for netop at undgå alger og mos i at blomstre som vildt.

Facader tager desværre ofte godt imod alger og mos, hvor det kan være nødvendigt at få mere end en facadebehandling for at komme skidtet til livs. Man er nødt til at sikre sig at man når i bunds ved algebehandlinger.

Vinduesvask kan være en god investering for at give dit hus et nyt og pænt udseende. Her kan det være godt at få lavet en permanent aftale for at få vasket sine vinduer jævnligt for at bevare det pæne ydre.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top