Connect with us

Aftenskolen

Online salg er et effektivitets fokus hos mange virksomheder

Arbejdsmarked

Online salg er et effektivitets fokus hos mange virksomheder

Er du på udkig efter økologiske køkkentekstiler eller noget helt andet, så bruger langt størstedelen af os forbrugere Google, som et hjælpeværktøj til at komme tættere på et køb. I dag har omkring 89% af alle køb haft en form for berøring med Googles søgefunktioner. 

Vi er som folkefærd meget informationssøgende, og bliver dagligt præsenteret for et hav af forskellige virksomheder. Det har givet os værktøjerne til at udvælge de virksomheder, der giver os det vi søger. 

Kvalitet og loyalitet er ofte i højsædet, når vi skal overbevises om et køb. Vores brugeradfærd styrer hvad vi gerne vil se, og hvornår vi vil se det. Vi er konstant online, om det er på vej til arbejde i toget, eller når vi henter børn efter en tur i børnehaven. Derfor skal virksomheder være tilstede online for at kunne udstille sine produkter direkte for kunden. 

Humdakin er en dansk virksomhed, som sælger økologiske og allergivenlige tekstiler og rengøringsprodukter. De manglede support og vejledning omkring deres digitale marketingindsats og indgik i et samarbejde med et digitalt marketing bureau, som kunne varetage nogle af deres arbejdsopgaver online.

Virksomheden vil gerne sikre de næste mange generationer ved at tilføre allergivenlige og parabenfrie hudplejeprodukter fremstillet af nordiske ingredienser af høj kvalitet. Produkterne er udviklet med et øje for miljøet med en høj etisk standard under hele  forsyningskæden.

Kreativitet, unikt indhold og en rød tråd er alfa omega i dag for at slå igennem digitalt. Det handler om fuld fokus hos den enkelte virksomhed, før der kan laves resultater online. Intern forståelse er vigtig, men brugerne der besøger hjemmesiden skal også forstå budskabet der formidles.

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Arbejdsmarked

Til Top