Connect with us

Aftenskolen

Omkring halvdelen af alle danskere oplever synsproblemer i mørke

Nyheder

Omkring halvdelen af alle danskere oplever synsproblemer i mørke

Hvis du oplever problemer med synet på den ene eller anden måde, er det en god ide at få tjekket dit syn hos en autoriseret glas optiker, så du kan få et sæt brilleglas skræddersyet til dit behov. Synsbesvær og gener opstået heraf skal have støtte for at sikre din egen og andre sikkerhed i hverdagen. Zeiss Drivesafe brilleglas er et glas designet med fokus på kørsel i mørke. Men det er dog ikke kun skabt til at være en kørselsbrille, glasset fungerer nemlig som en hverdagsbrille der skal hjælpe dig til et bedre syn og en øget sikkerhed. 

Flere danskere oplever problemer med synet ved kørsel i mørke, da øjnene overanstrenges. Modkørende bilisters blænding kan stresse dine øjne, og besværliggøre din evne til at fokusere og se klart under kørsel. Zeiss brilleglas fåes både til enkelt- og flerstyrkeglas, som gør det nemmere at nå sikkert i mål. 

Et godt syn er selvfølgelig en nødvendighed, når du bevæger dig i trafikken, hvadenten du er bilist, cyklist eller gående. Et sæt briller med den korrekte styrke og kvalitet tilpasset din profil skal sikre din færden i hverdagen. Unik glasteknologi med særlig funktion overfor blåt lys, hjælper dine øjne til at slappe af, så du ikke bruger for mange kræfter på at fokusere. 

Mange bilister kan føle en vis utryghed ved at skulle køre bil, når mørket er faldet på. Vores øjne vænner sig hurtigt til mørke, men kan blive hårdt forstyrret af pludselige lysindfald, som kan besværliggøre vores evne til at se klart over længere tid. Uheld opstår efter blænding fra modkørende, hvilket er et stort problem, og kan afhjælpes ved brugen af brilleglas. Ved at besøge en Zeiss glas optiker, kan du få hjælp og vejledning til at få det perfekte sæt brilleglas til din synsprofil. 

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Nyheder

Til Top