Connect with us

Aftenskolen

Læs om fordelene ved Active Sitting kontorstole

Guides

Læs om fordelene ved Active Sitting kontorstole

Active Sitting er blevet modeord i løbet af de seneste par år, og det er særligt i forbindelse med et sundere arbejdsmiljø. Men hvad betyder Active Sitting egentlig, og hvad er fordelene ved det? Active Sitting er, når en kontorstol byder til, at du kan være mere aktiv, mens du sidder på den. Begrebet refererer altså til en mere dynamisk siddestilling, da eksperter mener, at bevægelse og fleksibilitet, mens man sidder ned, har en positiv indvirkning på kroppen. I løbet af de seneste par år har begrebet vundet indpas på flere og flere arbejdspladser, hvor medarbejdere er tvunget til at sidde ned i adskillige timer ad gangen. Ydermere opnår man en højere forbrænding af kalorier med Active Sitting, hvilket du kan læse meget mere om ved at klikke her på siden.

 

Active Sitting er et alternativ til den statiske siddeposition

Ganske kort fortalt er active sitting altså det modsatte af den statiske siddeposition, som ofte resulterer i, at man belaster både ryg, lænd og skuldre. Når man sidder statisk på en kontorstol, har det en negativ indflydelse på kroppen, da den ikke er skabt til at kunne sidde ned i flere timer i træk på den samme stol med den samme holdning. Langt de fleste af de modeller, der bliver fremstillet og solgt i forretningerne i dag, inviterer til en statisk siddeposition, og de begrænser således dine muligheder for bevægelse og fleksibilitet. Dog sker der meget inden for dette område i disse år, og nye muligheder inden for kontorstole kommer frem flere og flere steder.

Opnå en mere dynamisk siddestilling med active sitting

Inden for markedet af kontorstole sker der altså meget i disse tider, og alternative stole er således det helt nye inden for dette felt. Disse produkter tillader langt mere frihed og fleksibilitet i forhold til bevægelse, og du kan således opnå en mere dynamisk siddestilling. Dette er utroligt godt for kroppen, og derfor anbefaler mange eksperter, at man investerer i kontorstole med Active Sitting. Blandt disse nye og innovative kontorstole findes blandt andet ergonomiske kontorstole, som allerede er blevet meget populære på arbejdspladser rundt omkring i hele verden. Det smarte ved den ergonomiske kontorstol er, at den tillader mange forskellige typer af bevægelse, og du kan således både rykke frem og tilbage og fra side til side. Se udvalg hos iStol her.

 

Undgå problemer i ryg og lænd med en ergonomisk kontorstol

Active Sitting er altså et moderne koncept, der er bygget op omkring fordelene ved bevægelse, når man sidder ned. Dette står i kontrast til de stole, der udelukkende indbyder til en statisk kropspositur. Når du sidder ned flere timer på en sådan stol, vil det med garanti have en negativ indvirkning på din krops generelle sundhed. Det skal dog nævnes, at der stadig bliver solgt flest stole med en statisk opbygning, men flere og flere produkter er kommet på banen de sidste år, som er bygget op omkring Active Sitting. Disse produkter omfatter blandt andet ergonomiske kontorstole, der inviterer til en mere dynamisk siddestilling, som vil kunne forhindre problemer i både ryg og lænd.

 

Fortsæt
Se også...
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere i Guides

Til Top